Extra diensten voor adverteerders

U heeft besloten om uzelf meer te promoten en wilt graag adverteren op één van de sites van Midhold. Maar hoe? Uw media uitingen en teksten zijn van groot belang in dit multimedia tijdperk, wij bieden u de oplossing door u voor te stellen aan 2 partners die ervaring hebben in de branche en precies weten hoe ze u of uw bedrijf het best in de markt kunnen zetten!

  • Onderhoud van uw website, advertorial, banners, etc.

Midhold werkt al jarenlang naar grote tevredenheid nauw samen met een extern bureau. Zij zijn gespecialiseerd in het tekstueel onderhouden van uw advertorial, het maken van banners, foto’s, plaatjes etc., zij kunnen u al het onderhoud uit handen nemen.

Onderhoud & design van uw advertorial of van uw website en verdere marketing bepaalt in belangrijke mate het succes van uw reclame-uitingen. Onze klanten hebben zichtbaar resultaat geboekt met het laten verzorgen van hun marketing door dit extern buro. Er wordt een persoonlijk marketingplan op maat rekening houdend met uw budget opgezet. U zult verrast staan van de resultaten die dat zal opleveren. Onderhouden advertorials en websites hebben veel meer bezoekers en terugkerende bezoekers, wij zien dat terug in onze cijfers.

Ook zijn zij in staat in staat om uw gehele website te ontwerpen en vernieuwen.

Voorbeeld

Deze werkzaamheden vallen buiten de aangekochte advertentie ruimte op de sites van Midhold en worden apart geoffreerd en gefactureerd door Midhold.

Wilt u gebruik maken van deze diensten en een prijs opgave die is toegespitst op uw wensen ?

Neem contact met ons op via het contact formulier of bel met 070-346 56 96.

  • Video advertentie

Klanten willen steeds meer weten, wat doe je wel, wat doe je niet, hoe zie je eruit , etc. bewegend beeld speelt een steeds belangrijkere rol en kan een waardevolle aanvulling zijn op je eigen website of bij je advertentie op Kinky.nl

Maak daarom een video en laat je klant zien wat hij kan krijgen en verwachten. Let maar op, meer klanten zullen jouw profiel of website bezoeken!